Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل انجمن کلانشهرهای جهان با اشاره به حمایت متروپلیس از افرادی که در طرح های به اصطلاح «پایلوت» (طرح هایی که با مشارکت حداقل سه یا چهار عضو انجمن متروپلیس از مناطق مختلف اجرا می شود) فعالیت می کنند، گفت: چنین پروژه هایی مشمول حمایت مالی ویژه مشارکت کنندگان طرح ها از سوی انجمن متروپلیس خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ "اکتاوی دلا وارگا ماس" در خصوص راه های افزایش ارتباطات کلانشهر اصفهان با این انجمن و گسترش همکاری ها، از علاقه شهرداری و شهر اصفهان به «متروپلیس» قدردانی و اظهار کرد: در سال های اخیر «متروپلیس» تمرکز اقدامات خود را روی حکمرانی شهری و تاثیر آن بر حوزه های انسجام اجتماعی، تاب آوری محیطی و توسعه اقتصادی به همراه برابری جنسیتی قرار داده است تا با این اقدام به اعضای انجمن برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر همین اساس، فعالیت های ما در دو سطح انجام می شود، گفت: اولین سطح مربوط به پشتیبانی و توسعه سیاست هاست؛ در این راستا ما خواسته های کلانشهرها را به سطح مباحث جهانی می کشانیم و فضاهای تبادل نظر به منظور ارتقای سیاست گذاری ها را بهبود می بخشیم.

دبیرکل انجمن کلانشهرهای جهان تصریح کرد: دومین سطح فعالیت ها مربوط به ارتقای ظرفیت های فنی برای مسئولان، مدیران ارشد و همچنین مدیران عمومی شهرهای عضو متروپلیس یا مناطق شهری است.

وی بیان کرد: ما پروژه های ویژه برای یک شهر خاص اجرا نکرده و در زیرساخت های محلی نیز سرمایه گذاری نمی کنیم. بلکه جلسات آموزشی را در سایت، تولید و در طول سال به صورت آنلاین برای متخصصان شهری با هدف افزایش توانمندی ها و ظرفیت های آنها ارائه می کنیم.  

دلا وارگا گفت: همچنین متروپلیس بسترهای مختلف مانند مبادلات پایدار شهری برای ارتقای بهداشت جهانی دارد که امکان تبادل بهترین شیوه ها و شناسایی ایده ها را فراهم می کند.    

وی از انتشار طیف گسترده ای از نشریات در زمینه های مختلف مدیریت عمومی محلی و خدمات از سوی انجمن کلانشهرهای جهان خبر داد و تصریح کرد: حمایت از افرادی که در طرح های به اصطلاح «پایلوت» (طرح هایی که با مشارکت حداقل سه یا چهار عضو انجمن متروپلیس از مناطق مختلف اجرا می شود) کار می کنند، از دیگر اقدامات ماست.

دبیرکل انجمن کلانشهرهای جهان اظهار کرد: چنین پروژه هایی مشمول حمایت مالی ویژه مشارکت کنندگان از سوی انجمن متروپلیس خواهد بود تا با تبادل نظر، راه حل اشتراکی برای چالش های مشترک پیدا کنند؛ متروپلیس در زمینه برقراری ارتباط بین اعضای خود با شهرنشینان و متخصصان نیز فعالیت دارد.

وی ادامه داد: استثنائا و تحت شرایط خاص، ما می توانیم یک عضو متروپلیس را برای ارائه طرح در یک آژانس معتبر بین المللی (مانند اتحادیه اروپا و بانک جهانی) همراهی کنیم، اما حتی در این موارد هم نتایج پروژه باید در راستای منافع همه سازمان باشد یا تاثیری فراتر از عضوی که منتفع از پروژه مورد نظر است، داشته باشد.

دلا وارگا در پایان خواستار تداوم و استمرار ارتباط و همکاری اعضا برای دریافت اطلاعات بیشتر در حوزه فعالیت های متروپلیس شد.

گفتنی است انجمن کلانشهرهای مهم جهان (متروپلیس) یک موسسه غیردولتی بین المللی است که با اهداف غیرانتفاعی و بدون وابستگی سیاسی فعالیت می کند. این انجمن درسال 1984 به ابتکار شهردار پاریس و با حضور 14 شهر مهم از سراسر جهان راه اندازی شد و در سال 1985 در شهر مونترال کانادا به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

این تشکل هم اینک 141 عضو فعال دارد و از کشور ایران، شهردار تهران، اصفهان، مشهد، شیراز، تبریز، اهواز و کرج عضو این انجمن هستند.

تسهیل انتقال و تبادل دانش و تجربه بین اعضا، نوآوری در مدیریت شهری و کمک به شهرها برای حضور در عرصه های بین المللی از جمله اهداف انجمن کلانشهرهای مهم جهان (متروپلیس) بیان شده است. شهر اصفهان از سال 1375 به عضویت این انجمن درآمده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان ایران کلانشهر کرونا انجمن کلانشهرهای جهان انجمن متروپلیس طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۰۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های سراسر جهان

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، در حالی که تظاهرات در حمایت از فلسطین که از اواسط آوریل در دانشگاه کلمبیا در آمریکا آغاز شد و در سراسر جهان گسترش یافت، همچنان ادامه دارد، دانشجویان می‌گویند تا زمان پذیرش خواسته‌هایشان به اعتراضات ادامه خواهند داد.
 
بادرخواست دولت آمریکا از پلیس برای ورود به اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین، بیش از 2هزار و 500 نفر در تظاهرات بسیاری از دانشگاه‌های ایالات متحده بازداشت شدند.

دانشگاه هاروارد
مدیریت دانشگاه هاروارد اعلام کرد که دانشجویانی که در محوطه چمن دانشگاه کمپ زده‌اند، در صورت ادامه تظاهرات، مجبور به ترک دانشگاه خواهند شد.
 
آلن گاربر، رئیس موقت دانشگاه هاروارد گفت: تداوم اعتراضات، محیط آموزشی دانشگاه را به خطر می‌اندازد.
 
گاربر اظهار داشت که دیگر اجازه ورود دانشجویان به دانشگاه را نخواهند داد، بنابراین ممکن است امتحانات را از دست بدهند و نتوانند در خوابگاه بمانند.
 
موسسه تکنولوژی ماساچوست
در مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT)، پس از اتمام مدت زمانی که برای دانشجویان طرفدار فلسطین در محوطه دانشگاه برای ترک کمپ در نظر گرفته شده بود، بسیاری از دانشجویان منطقه را ترک کردند اما بعداً به اردوگاه بازگشتند. دانشجویان به همکاری مستقیم موسسه فناوری ماساچوست با وزارت دفاع اسرائیل در زمینه تحقیقات اعتراض داشتند.
 
مدرسه طراحی رود آیلند
دانشجویان دانشگاه طراحی رود آیلند نیز به عنوان بخشی از اعتراضات خود وارد ساختمان شدند. سخنگوی دانشگاه گفت که دانش آموزان آزادی بیان دارند و از همه جوامع در مدرسه حمایت می‌کنند.
 
کالج پومونا
در کالج پومونا در ایالات متحده، دانشجویان در سالنی که مراسم فارغ‌التحصیلی در آنجا برگزار می‌شد، اردو زدند. دانشجویان حامی فلسطین خواستار توقف همکاری دولت با شرکت‌ها و مؤسساتی شدند که در اشغال فلسطین شریک هستند.
 
دانشگاه کالیفرنیا
در محوطه دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو، پلیس در کمپ تظاهرکنندگان طرفدار فلسطین مداخله و 64 نفر را بازداشت کرد. به دانشجویان بازداشت شده تعلیق موقت داده شد.
 
دانشگاه آمستردام
دانشجویان دانشگاه آمستردام هلند در تظاهرات دانشجویان بین‌المللی که در محوطه دانشگاه آنها در ایالات متحده آغاز شده بود، شرکت کردند. در دانشگاه آمستردام، صدها دانشجو در محوطه مدرسه اردو زدند. دانشجویان خواستار آن شدند که مدیریت دانشگاه به همکاری خود با مؤسسات وابسته به اسرائیل پایان دهد.
 
دانشگاه گنت
در دانشگاه گنت در بلژیک، دانشجویان حامی فلسطین در محوطه دانشگاه اردو زدند و شعارهای «نه به اشغال» سر دادند. اساتیدی که از تظاهرات حمایت نمودند نامه‌ای سرگشاده را امضا کردند که در آن تصمیم مدیریت دانشگاه برای ادامه همکاری با اسرائیل محکوم شد.
 
دانشگاه آکسفورد
دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج، دو دانشگاه معتبر انگلستان نیز در تظاهرات حمایت از فلسطین شرکت داشتند. دانشجویان دانشگاه آکسفورد با برپایی چادر در باغ موزه پیت ریورز به گروه‌های دانشجویی حامی فلسطین در کشورهای دیگر به ویژه ایالات متحده پیوستند. گروه موسوم به "اقدام آکسفورد برای فلسطین (OA4P)" در پست خود در شبکه اجتماعی X تاکیدکرد که دانشگاه آکسفورد با سرمایه‌گذاری در شرکت‌هایی با همکاری اسرائیل، نسل‌کشی را تسهیل کرده است.
 
دانشگاه کمبریج
گروهی به نام "کمبریج برای فلسطین" متشکل از دانشجویان دانشگاه کمبریج اعلام کردند که در خیابان کینگ پاراد در اعتراض به سرمایه گذاری دانشگاه خود در شرکت‌هایی با همکاری اسرائیل کمپ زده‌اند. دانشجویان با بیان اینکه مدارس آنها از نسل‌کشی اسرائیل علیه فلسطینیان در غزه حمایت می‌کنند، اظهار داشتند که از بی‌تفاوتی نسبت به این وضعیت خودداری می‌کنند. این گروه گفت: «ما در کنار همه فلسطینی‌ها ایستاده‌ایم و از دانشگاه کمبریج می‌خواهیم همه روابط خود را با سازمان‌هایی که به نسل‌کشی غزه کمک می‌کنند، افشا کرده و پایان دهد».
 
دانشگاه وین
دانشجویان دانشگاه تظاهراتی را در حمایت از فلسطین در پردیس دانشگاه وین در اتریش ترتیب دادند. دانشجویان این دانشگاه خواستار پایان همکاری با اسرائیل شدند.
 
دانشگاه لوزان
صدها دانشجو، محقق و مدرس در تظاهراتی که از دوم ماه مه در ساختمان ژئوپولیس، جایی که دانشکده‌های علوم انسانی و علوم سیاسی در پردیس دانشگاه لوزان سوئیس واقع شده‌اند، شرکت کردند. علاوه بر پرچم‌های فلسطین، بنرهایی با مضمون «آزادی برای فلسطین» و «آتش بس» به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی در ورودی ساختمان و محل برگزاری تظاهرات نصب شده بود. در حالی که فعالان به مدت 5 روز بدون وقفه به تظاهرات خود در محوطه دانشگاه ادامه می‌دهند، برخی از داوطلبان برای حمایت از فعالان روزی 3 وعده غذایی تهیه می‌کنند. هر از گاهی مردم از منطقه‌ای که تظاهرات ضد اسرائیلی در آن برگزار می‌شود، بازدید می‌کنند.
 
اسپانیا
تظاهرات در حمایت از فلسطین که برای اولین بار در اسپانیا در 29 آوریل در دانشگاه والنسیا آغاز شد، به برخی از دانشگاه‌ها در سایر نقاط این کشور مانند باسک، ناوار، آراگون، اندلس و کاتالونیا گسترش یافت.
 
دانشجویان دانشگاه‌های باسک و ناوارا اعلام کردند که اعتراضات نامحدودی را با ایجاد کمپ در دانشگاه‌های خود مانند والنسیا آغاز کرده‌اند.
 
دانشجویانی که در دانشگاه بارسلونا کمپ زده بودند گفتند: "ما از دانشگاه‌هایمان می‌خواهیم روابط خود را با اسرائیل و شرکت‌هایی که در آنجا تجارت می‌کنند، قطع کنند. آنها باید بر دولت مرکزی فشار بیاورند."
 
در برخی از دانشکده‌های دانشگاه Complutense در مادرید، دانشجویان با نصب تابلوهای خود از فلسطین حمایت کرده و از اسرائیل و کشورها و سازمان‌های حامی آن انتقاد شدید کردند.
 
ایتالیا
تقریباً 100 دانشجو در پیاتزا اسکاراویلی در بولونیا، ایتالیا چادر برپا کردند. دانشجویان همچنین خواستار راهپیمایی سراسری در حمایت از فلسطین در 15 می شدند.
 
یمن
صدها دانش آموز در شهر تعز در جنوب غربی یمن در خیابان جمال عبد الناصر در مرکز این شهر تجمع کردند. تظاهرکنندگان با حمل پرچم های یمن و فلسطین بنرهایی با مضمون «تعز برای غزه رنج می برد، در همبستگی با غزه» حمل می کردند. در بیانیه‌ای که در این تظاهرات قرائت شد، از جامعه بین‌المللی خواسته شد، برای پایان دادن به حملات اسرائیل، رفع محاصره غزه و حمایت از غیرنظامیان و حقوق بشر اقدامی فوری انجام دهد.
 
بنگلادش
دانشجویان دانشگاه‌های مختلف بنگلادش تظاهراتی را در حمایت از فلسطین ترتیب دادند. دانش آموزانی که پرچم فلسطین را حمل می کردند، شعارهای "فلسطین آزاد" و "نسل کشی را متوقف کنید" سر دادند.


 

دیگر خبرها

  • پزشکان اصفهان به نرخ مصوب تمکین نکنند، شکایت می‌کنیم
  • اوج سرعت سایت با سرور مجازی
  • ادامه تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های سراسر جهان
  • فرصت حج برای غزه
  • انتشارفراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • حمایت همه‌جانبه از استان‌ها برای توسعه فعالیت‌های ورزشی
  • کمک انجمن حمایت از زندانیان اصفهان به خانواده ۱۸۰۰ زندانی
  • کدام دانشگاه‌ها به جنبش حمایت از فلسطین پیوسته‌اند؟ | اینفوگرافیک
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!